Ξενοδοχεία στη Νάξο

» Κάντε κράτηση κατ'ευθείαν με το ξενοδοχείο και θα έχετε την καλύτερη τιμή » 16 χρόνια goNaxos.com
Ξενοδοχεία στη Νάξο
Η κράτησή μου » Booking Ref. Password
Facebook Twitter Google Bookmarks Yahoo Del.ici.ous StumbleUpon
Naxos Hotels
Συχνές Ερωτήσεις

Θα χρεώσει το goNaxos.com την πιστωτική μου κάρτα?

Όχι, το goNaxos.com δεν χρεώνει την πιστωτική σας κάρτα. Η κράτηση πραγματοποιείται κατ'ευθείαν με τον ξενοδόχο / ιδιοκτήτη καταλύματος / διαχειριστή καταλύματος συνεπώς η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας εξαρτάται αποκλειστικά από την πολιτική κρατήσεων / όρους κρατήσεων / ακυρώσεων του καταλύματος με το οποίο πραγματοποιείτε την κράτηση.

Απαιτείται προκαταβολή για την επιβεβαίωση της κράτησης μου?

Εξαρτάται από την πολιτική κρατήσεων / όρους κρατήσεων του ξενοδοχείου. Κάποια καταλύματα επιβεβαιώνουν την κράτηση μόνο με την λήψη προκαταβολής, κάποια άλλα κρατούν τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ως εγγύηση σε περίπτωση που ακυρώσετε την κράτηση. Στην δεύτερη περίπτωση εάν χρειαστεί, η πιστωτική σας κάρτα θα χρεωθεί σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην πολιτική ακυρώσεων του ξενοδοχείου, η οποία εμφανίζεται και κατά την διαδικασία της κράτησης και στο email επιβεβαίωσης που θα λάβετε μετά την κράτηση.

Ποιοι είναι οι όροι κράτησης, πολιτική κρατήσεων, ακυρώσεων, μη εμφάνισης στο ξενοδοχείο?

Κάθε ξενοδοχείο έχει την δική του πολιτική η οποία διαφέρει από ξενοδοχείο δε ξενοδοχείο. Σιγουρευτείτε ότι την έχετε διαβάσει και κατανοήσει πριν ολοκληρώσετε την κράτηση.

Πως μπορώ να ακυρώσω μια κράτηση?

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο.

Οι τιμές που εμφανίζονται, είναι οι χαμηλότερες στο internet?

Το goNaxos.com καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε τα ξενοδοχεία που παρουσιάζονται στις σελίδες του να έχουν τις χαμηλότερες ή το πολύ ίδιες τιμές. Το goNaxos.com πάντα ζητάει από τα ξενοδοχεία να εισάγουν τις χαμηλότερες δυνατές τιμές που μπορούν να προσφέρουν.

Πραγματοποίησα μια κράτηση. Μετά?

Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία της κράτησης και αυτή σας επιβεβαιωθεί, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με όλα τα στοιχεία της κράτησης, καθώς και έναν κωδικό με τον οποίο θα μπορείτε να δείτε την κράτησή σας. Μερικές ημέρες μετά την αναχώρησή σας θα λάβετε ένα email - πρόσκληση για να αξιολογήσετε το ξενοδοχείο στο οποίο μείνατε. Δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά βοηθάει άλλους πιθανούς επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Είναι προστατευμένα τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας?

Για να διασφαλιστεί η προστασία των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας, η εισαγωγή τους γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον πιστοποιημένο από την GoDaddy, η οποία τα κωδικοποιεί σε μη αναγνώσιμη μορφή. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο λογότυπο / σφραγίδα της GoDaddy για να προβάλετε το πιστοποιητικό ασφαλείας και να επιβεβαιωθείτε για την ασφάλεια της σελίδας. Επιπροσθέτως ο φυλλομετρητής σας / πρόγραμμα πλοήγησης στο internet (browser), εμφανίζει ένα λουκέτο στην γραμμή διευθύνσεων ή / και στην γραμμή κατάστασης.

Ανακαλύψτε τη Νάξο
Αρχική

Ξενοδοχεία
Η Νάξος Παραλίες Δραστηριότητες Ιστορία Χρήσιμα
English Ελληνικά Italiano
Αρχική :: Όροι χρήσης :: Προστασία Δεδομένων :: Ερωτήσεις
facebook gonaxos.com Best of Naxos Island 2001-2017 ©goNaxos.com