Ξενοδοχεία στη Νάξο

» Κάντε κράτηση κατ'ευθείαν με το ξενοδοχείο και θα έχετε την καλύτερη τιμή » 16 χρόνια goNaxos.com
Ξενοδοχεία στη Νάξο
Η κράτησή μου » Booking Ref. Password
Facebook Twitter Google Bookmarks Yahoo Del.ici.ous StumbleUpon
Naxos Hotels

Όροι Χρήσης και Προϋποθέσεις - goNaxos.com


1. Γενικά

Ο δικτυακός τόπος GONAXOS.COM ανήκει στη "WebDirect", που εξειδικεύεται σε εφαρμογές διαδικτύου και ιδιαίτερα σε εφαρμογές διαδυκτύου με αντικείμενο τον τουριστικό - ταξιδιωτικό τομέα έχει βάση στην Ελλάδα και είναι εγγεγραμμένη στο Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό 33261.

Το goNaxos.com λειτουργεί ως μηχανή διαδικτυακών κρατήσεων η οποία παρέχει την δυνατότητα στους επισκέπτες του να ελέγχουν τιμές και διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο, να πραγματοποιούν κράτηση και να λαμβάνουν επιβεβαίωση της κράτησης.

Με τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους και τις Προϋποθέσεις και συναινείτε ρητά και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους όρους που διέπουν τον εν λόγω δικτυακό τόπο και την κράτησή σας.


2. Περιεχόμενο δικτυακού τόπου και πληροφορίες κράτησης

Το goNaxos.com καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε οι περιγραφές και το περιεχόμενο κάθε σελίδας του δικτυακού τόπου να είναι ορθό. Δεν έχει όμως την ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλείψεις που μπορεί να προκύψουν από ανθρώπινα λάθη εισαγωγής δεδομένων, ή εσφαλμένες πληροφορίες που παρέχονται από τους φορείς παροχής καταλύματος που μπορούν να επιφέρουν οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία

Το goNaxos.com μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε άλλες ιστοσελίδες / δικτυακούς τόπους. Το goNaxos.com δεν ελέγχει αυτές τις ιστοσελίδες και δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενό τους. Η ύπαρξη συνδέσμων σε άλλους δικτυακούς τόπους δεν συνεπάγεται την αποδοχή του περιεχομένου τους.


3. Τιμές
Οι τιμές που εμφανίζονται στο goNaxos.com είναι ανά δωμάτιο στο νόμισμα που αναφέρεται και περιλαμβάνουν ΦΠΑ και τοπικούς φόρους, εκτός αναφέρεται διαφορετικά.


4. Κρατήσεις

Κάνοντας μια κράτηση, αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους όρους, την πολιτική κρατήσεων, ακυρώσεων, μη εμφάνισης, πρόωρης αναχώρησης, όπως αυτοί ορίζονται από τον πάροχο του καταλύματος (ξενοδόχος / ιδιοκτήτης καταλύματος / διαχειριστής καταλύματος).

Για την επιβεβαίωση μιας κράτησης, ο πελάτης πρέπει να παρέχει τα στοιχεία έγκυρης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στοιχείων, τα οποία γίνονται διαθέσιμα στον πάροχο του καταλύματος.

Το goNaxos.com δεν θα χρεώσει ούτε θα αφαιρέσει χρήματα από την πιστωτική σας κάρτα. Ο πάροχος του καταλύματα με το οποίο θα κάνετε την κράτηση μπορεί να προ-εγκρίνει ή να χρεώσει την πιστωτική σας κάρτα σύμφωνα με τους όρους κράτησης / πολιτική κράτησης του.

E-mail επιβεβαίωσης της κράτησης αποστέλλεται στον πελάτη στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει κατά την διαδικασία κράτησης, ως εκ τούτου ο πελάτης θα πρέπει να βεβαιωθεί για την εγκυρότητα της παρεχόμενης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αντίγραφο της επιβεβαίωσης της κράτησης αποστέλλεται επίσης στον πάροχο φιλοξενίας. Για την ευκολία του πελάτη, η επιβεβαίωση της κράτησης είναι επίσης διαθέσιμη και προσβάσιμη στο goNaxos.com από τον πελάτη μέσω της επιλογής «Η κράτηση μου".

Αν για οποιοδήποτε λόγο, ο πάροχος του καταλύματος δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την κράτηση, όπως αυτή επιβεβαιώθηκε, είναι υποχρεωμένος να κανονίσει στον πελάτη διαμονή ίδιων ή ακόμη καλύτερων προδιαγραφώ χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.


5. Ακυρώσεις

Κάνοντας μια κράτηση με ένα φορέα παροχής καταλύματος, αποδέχεστε και συμφωνείτε με την πολιτική ακύρωσης, μη εμφάνισης, πρόωρης αναχώρησης του καταλύματος καθώς και για τις πιθανές επακόλουθες χρεώσεις.

Οι όροι ακύρωσης / πολιτική ακύρωσης αναφέρονται στην ιστοσελίδα του παρόχου του καταλύματος πληροφορίες του καταλύματος καθώς και στο e-mail επιβεβαίωσης της κράτησης. Κάθε πάροχος καταλύματος έχει τη δική τους πολιτική ακύρωσης, μη εμφάνισης και πρόωρης αναχώρησης.

Όλες οι αιτήσεις ακύρωσης θα πρέπει να απευθύνονται στον πάροχο διαμονής το συντομότερο δυνατόν.

Σας συμβουλεύουμε να έχετε διαβάσει και κατανοήσει την πολιτική ακύρωσης ολοκληρώσετε την κράτηση, καθώς μετά την επιβεβαίωση της κράτησης εφαρμόζονται οι όροι / πολιτική ακύρωσης από τον πάροχο του καταλύματος.


6. Περιορισμός Ευθύνης

Η συμφωνία σχετικά με την επιβεβαίωση της κράτησης είναι ανάμεσα σε εσάς και τον πάροχο καταλύματος, επομένως goNaxos.com δεν μπορεί να αποδεχθεί την ευθύνη για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας του καταλύματος.

Το goNaxos.com ενεργεί ως ένα online σύστημα διαδικτυακών κρατήσεων και δεν έχει συμμετοχή στην συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και τον πάροχο του καταλύματος. Συνεπώς το goNaxos.com δεν έχει καμία ευθύνη ή υποχρέωση όσον αφορά τους όρους της εν λόγω συμφωνίας.

Το goNaxos.com δεν είναι υπεύθυνο, δεν εμπλέκεται ούτε συμμετέχει -εκτός από συμβουλευτικό χαρακτήρα- σε τυχόν διενέξεις / διαφορές που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της διαμονής, μετά από την διαμονή, μεταξύ της επιβεβαίωσης της κράτησης και της άφιξης ή λόγω εφαρμογής όρων κράτησης / πολιτικής ακύρωσης από τον πάροχο του καταλύματος.


7. Εμπιστευτικότητα και Ασφάλεια

Οι πληροφορίες που μας παρέχετε με προστατεύονται και χρησιμοποιούνται μόνο από εμάς για την διενέργεια της κράτησής σας. Μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε εντολή για την τροποποίηση ή διαγραφή αυτών των πληροφοριών. Σε περίπτωση που αυτό κριθεί από εσάς αναγκαίο, μπορείτε να μας στείλετε τις οδηγίες σας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: remove@gonaxos.com

Όλες οι ευαίσθητες πληροφορίες που ανταλλάσσονται μεταξύ του υπολογιστή σας και του goNaxos.com κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) και πιστοποιούνται από το GoDaddy®, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτόν ότι οι πληροφορίες σας είναι κρυπτογραφημένες σε μη χρησιμοποιήσιμη μορφή και μεταφέρονται με ασφάλεια.


8. Βελτίωση Υπηρεσιών

Μετά από τη διαμονή σας, το goNaxos.com μπορεί να σας ζητήσει να συμπληρώσετε μια έρευνα ικανοποίησης πελατών για τον πάροχο καταλύματος, έτσι ώστε να συμβάλλει στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται από το φορέα παροχής καταλύματος και goNaxos.com.


9. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το goNaxos.com σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα - στοιχεία.

Τα προσωπικά σας στοιχεία που εισάγετε στις σελίδες του gonaxos.com χρησιμοποιούνται μόνο για την διενέργεια της κράτησης και για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίας μας.

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να,

  • σας στείλουμε email πρόσκληση να αξιολογήσετε εάν επιθυμείτε το ξενοδοχείο στο οποίο μείνατε
  • σας στείλουμε email πρόσκληση να αξιολογήσετε εάν επιθυμείτε το goNaxos.com
  • σας στείλουμε email περιστασιακά για νέες υπηρεσίες του goNaxos.com ή/και προσφορές οι οποίες πιθανόν να σας ενδιαφέρουν

Το goNaxos.com δεν αποκαλύπτει, ούτε μεταβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, εκτός από τον ξενοδόχο / τον ιδιοκτήτη / τον διαχειριστή του καταλύματος που πραγματοποιήσατε την κράτηση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τα στοιχεία σας να διαγραφούν από το σύστημά μας, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση: remove@gonaxos.com


Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή/και άλλων σελίδων του goNaxos.com ή/και με την επιβεβαίωση μιας κράτησης, αποδέχεστε και συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις και συναινείτε ρητά και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους όρους που διέπουν αυτόν τον δικτυακό τόπο και την κράτησή σας.


Ανακαλύψτε τη Νάξο
Αρχική

Ξενοδοχεία
Η Νάξος Παραλίες Δραστηριότητες Ιστορία Χρήσιμα
English Ελληνικά Italiano
Αρχική :: Όροι χρήσης :: Προστασία Δεδομένων :: Ερωτήσεις
facebook gonaxos.com Best of Naxos Island 2001-2017 ©goNaxos.com